Celldömölk - Szálláshely nyilvántartásba vételi kérelem, bejelentés

Celldömölk Város közigazgatási területén szálláshely nyilvántartásba vételére vonatkozó kérelem, bejelentés.

Kulcsszavak: Szálláshely nyilvántartásba vétele

Szálláshely működtetésének nyilvántartásba vétele iránti kérelem, bejelentés esetén kérelmező, illetve bejelentő (magánszemély, egyéni vállalkozó, jogi személy).

A kérelem benyújtható a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki irodájánál elektronikus formában elektronikus űrlap benyújtásával az E-önkormányzat Portálon keresztül.

Űrlap száma: ASP-IPAR-002

Űrlap megnevezése: Szálláshely nyilvántartásba vételi kérelem, bejelentés

Szálláshely nyilvántartásba vételi kérelem, bejelentés ügyintézési határidő: 8 nap

Szálláshely nyilvántartásba vételi kérelem, bejelentés formanyomtatvány, az üzleti célú szálláshely esetén szálláshely kezelő szoftver meglétét igazoló dokumentum, helyszínrajz.

Az elektronikusan benyújtható űrlap az E-Önkormányzati Portálon került publikálásra.

A portálra való belépés és az "Ügyindítás" gombra kattintás után az űrlapkeresőbe írja be az űrlap nevét (Szálláshely nyilvántartásba vételi kérelem, bejelentés), vagy az "Ágazat"-nál válassza ki az "Ipar-kereskedelem" lehetőséget, valamint az "Ügytípus"-nál a "szálláshely" lehetőséget!

A talált űrlapok listájából a megfelelő űrlap "Online kitöltés" gombjára kattintva töltődik be a kívánt űrlap.

Az eljárás illetékmentes.

Hatáskör és illetékesség: a nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatásról szóló 173/2003. (X.28.) Korm. rendelet, valamint a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet alapján Celldömölk Város Önkormányzata Jegyzője

Celldömölk Település