Tiszamenti Regionális Vízművek- Locsolási kedvezmény igénylése

Az űrlapon a felhasználó locsolási díj kedvezményt igényelheti.

 A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kulcsszavak: Locsolási, Kedvezmény

Felhasználó

Lakossági felhasználóinknak lehetőségük van locsolási kedvezmény igénybevételére. Ennek mértéke az elhasznált vízmennyiség után fizetendő szennyvízelvezetési díj 10%-a. A 10%-os kedvezmény, az igénylést követően, minden év május 1-jétől szeptember 30-áig, automatikusan elszámolásra kerül.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező! Kérjük adja meg felhasználói azonosítóját, nevét és levelezési címét. Felhasználási hely azonosítóját vízdíjszámla 1. oldalán a jobb oldali bekeretezett részben találja. Továbbá adja meg a felhasználási hely számát, a felhasználási hely címét, a bekötési vízmérő gyári számát valamint telefonszámát és e-mail címét is.

A bejelentett adatok valódiságáról is ezen az űrlapon nyilatkozik a felhasználó. Díjhátralék esetén a Szolgáltató elutasítja kérelmet. Az adatok valódiságát a Szolgáltató jogosult ellenőrizni. A locsolási célú ivóvíz-felhasználásra a szolgáltatói közműhálózaton kívül vízmérő egyéb vízbeszerzési lehetőséggel nem rendelkezik, valamint más locsolási célú vízfelhasználatra vonatkozó kedvezményben tárgyi ingatlan tekintetében nem részesül.
A Szolgáltató és a Felhasználó a locsolási kedvezmény alapját érintő feltételek változásáról egymást tájékoztatni kötelesek.

30 nap

Az ügyintézés díjmentes

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt Ügyfélkapcsolati csoport

TRV Zrt. honlapján megtekinthető
http://www.trvzrt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=174&Itemid=98

Telefonos ügyintézés esetén, kérjük készítse elő felhasználó azonosító számát, melyet a számla 1. oldalán jobb oldalt bekeretezett részben találja

Társaságunk honlapján megtekinthető
http://www.trvzrt.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=829:a-szerv-alaptevekenysege-feladat-es-hataskoere20210329&catid=32:koezerdek-adatok&Itemid=106

TISZAMENTI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT.