EON - e-Papír szolgáltatás egyéb ügyek intézésére

Az e-Papír szolgáltatás könnyen kezelhető, hitelesített üzenetküldő alkalmazás az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek és a szolgáltatáshoz csatlakozott intézmények között.

A szolgáltatás lehetőséget nyújt szabad szöveges beadvány előterjesztéséhez, illetve ehhez tartozó melléklet csatolásához.

Az elektronikus űrlap kötelező eleme az üzleti partneradat, illetve a fogyasztási hely címe, ezeket az adatokat kérjük minden esetben pontosan kitölteni a beazonosítás megkönnyítése érdekében.

Kulcsszavak: EON, közüzem, áram, gáz, villamos-energia, mérőállás, diktálás, számla

Az E.ON Áramszolgáltató Kft., E.ON Energiamegoldások Kft., E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt., E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt., E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt.-vel szerződésben álló ügyfelek.

Ügyfélkapus azonosítójával bejelentkezni az epapir.gov.hu felületen, válassza ki a címzett vállalatot, majd adja meg 10 jegyű partnerszámát, a fogyasztási hely címét, és a levél tárgyát. Az adatok megadása után kérjük, a levél szövege mezőben fogalmazza meg beadványát.

Esetleges panasza további orvoslása céljából, amennyiben a kapott válaszokkal, intézkedésekkel nem ért egyet, az alábbi szervekhez fordulhat bejelentéssel:

Lakossági (elszámolási, számlázási, ki- és visszakapcsolási, illetve méréssel kapcsolatos ügyekben):

Egyéb ügyekben (hálózattal kapcsolatos csatlakozási, hozzáférési, rendelkezésre állási panaszok):

Az e-Papír használatáról bővebb leírást itt talál: E-Papír használat a gyakorlatban (magyarorszag.hu)

Az alábbi linken megtekintheti a villamosenergia illetve földgáz szolgáltatással kapcsolatos törvényeket és szabályozásokat.

EON