Nagykanizsa - Ebösszeíró adatlap

Nagykanizsa Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel három évente Nagykanizsa város közigazgatási területén tartott ebek vonatkozásában ebösszeírást végez.

Kulcsszavak: eb ebösszeíró adatlap

Ebtartó Nagykanizsa város illetékességi területén.

A kérelem papír alapon benyújtható Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztály Közigazgatási Csoportjánál annak nyitvatartási rendje szerint, valamint elektronikus formában elektronikus űrlap benyújtásával az E-önkormányzat Portálon keresztül.

Űrlap száma: ASP-IGAZ-EA-2018

Űrlap megnevezése: Ebösszeíró adatlap

Az űrlap bejelentkezés nélkül is online kitölthető és nyomtatás után benyújtható papír alapon természetes személy ügyfelek részéről.

Ebösszeíró formanyomtatvány

Az eljárás illetékmentes.

Hatáskör és illetékesség: Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998.évi XXVIII. törvény 42/B.§ (1) bekezdése szerint Nagykanizsa Város Önkormányzata.

Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik, ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a formanyomtatvány beszerzése az ebtulajdonos/ebtartó kötelessége. Az ebösszeírás során az ebtartóknak ebenként egy, a hivatkozott jogszabályban meghatározott adattartalmú adatlapot „Ebösszeíró adatlap” kell kitölteni és azt (azokat) az önkormányzathoz visszajuttatni.

Az elektronikusan benyújtható űrlap az E-Önkormányzati Portálon került publikálásra. A portálra való belépés és az "Ügyindítás" gombra kattintás után az űrlapkeresőbe írja be az űrlap nevét (Ebösszeíró adatlap), vagy az "Ágazat"-nál válassza ki az "Általános vagy egyéb igazgatási ügyek" lehetőséget, valamint az "Ügytípus"-nál az "ebnyilvántartás" lehetőséget. A talált űrlapok listájából a megfelelő űrlap "Online kitöltés" gombjára kattintva töltődik be a kívánt űrlap.

Nagykanizsa Település